Tuesday, October 4, 2016

Song: Jomblo Happy by Gamma1



Jomblo = Solo / Single

Maksudnya, Single Happy.

Lagu ni aku ingatkan tak bagus, bunyi macam suruh biar je hidup solo dah happy,
Lepas tengok video clip dia ni, bagus betul.
Dia rasa macam suka kat seseorang,
Dia belikan sesuatu, hampir nak bagi pada perempuan yang dia suka tu,
Last-last dia bagi hadiah tu pada keluarga dia.
Sweet kan?

Dan ada part dalam lirik dia kata
"Takkan ku biarkan rasa kecewa,
Membuatku diam dan tak bersuara,
Ku yakin di suatu saat nanti,
Ada cinta abadi..."

So, Jomblo Happy lah enjoy lah buat masa ini, habiskan masa bujang sehabis baik yang tak mungkin kau akan buat lepas kahwin nanti, kalau dapat pasangan yang ok dan suka dengan apa yang kau tengah buat sekarang Amiin insyaAllah Alhamdulillah lahhh

No comments:

Post a Comment

karya kak jah