Wednesday, February 8, 2012

Unik



KAPEL = Kommmmmmon.


CINTA SELEPAS PERNIKAHAN aww <3<3<3 = RARE


Tak abes2 saye nih --'

tp trend kite skarang ikut jajahan british hha.
teros claim kat pemilik tuan punya badan. 
Hai, i love you like eww ==' hhaa 

eh, ada satu ni saya terbace,
"Jangan lah kamu menjadi umat yang ramai [Majoriti], nescaya kamu akan disesatkan dari Jalan Allah SWT"



means, dunia akhir zaman bukan, makin ramai le antara kita buat salah, seperti yg termaktub dalam AlQuran. memey betulkan masyarakat kite buat? :OO
 mcm pakai tudung bonggol unta tu... 
so, jgn la jd sebahagian besar yg sangat KOMMMMONNN tuu


TREND = FESYEN = Kommmmmmonnnn 

BE UNIQUE~! menjadi sesuatu yang sangat sukar ditemui sgt best.

menjadi satu dalam seribu. wallaaaa!
Kerana dirimu begitu berharga <3



Wahai wanita, dirimu ibarat epal. penah dgr ataupun bace tak?
disingkatkan,


Jadilah kita epal yg masih tergantung di dahan,
bertahan selama mungkin drpd angin [hawa nafsu] dan badai [syaitan]
sehinggalah aku dipetik oleh jejaka pilihanMu yg terbaik untukku Tuhanku.


Janganlah jadikan aku buah epal yang terjatuh di tanah kebusukkan .. eww =='






SAYA SUKA UNIK
KAKJAH
released

3 comments:

  1. salam.nice entri cuma nak tegur skit je..

    "kalau mencintai seseorang.dan merahsiakannya tanpa pengetahuan orang lain.jika dia mati maka matinya SYAHID"

    betul ianya merupakan kata2 yg baik tp sbnarnya kata2 tu merupakan hadis yg terputus sanad dan pendapat yg lebih masyhur hadis tu adalah hadis maudhu' (palsu) so hukumnya haram sebarkannya..

    wlaupn kak jah x sandarkan ayt tu kpd Rasulullah, tapi ganjaran SYAHID tu terlalu besar dan mmerlukan nas yang sahih utk memperkatakan berkenaan dgnnya..

    wallahua'lam..tu ape yg dibace je..asif kalau silap..mohon teguran :)

    “Dan di antara manusia ada orang-orang yang menyembah tandingan-tandingan selain Allah; mereka mencintainya sebagaimana mereka mencintai Allah. Adapun orang-orang yang beriman sangat cinta kepada Allah...”
    (al-Baqarah:165)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt.
      TQ Faiq Aiman :']

      okies. mcm mane ye tuan tahu hadis ini itu betul atau tidak.
      nnti sy rujuk org lain jugak.
      TQ TQ TQ TQ < banyak

      Delete

karya kak jah