Saturday, December 24, 2011

Paprik Meat

This is the best thing I ever eat when aku lapar.. haha =='


1. Goreng bawang putih + bawang besar
2. masukkan cili kisar a.k.a cili boh. ha, tunggu le sampai pecah minyak.
3. masukkan a daging yg da potong kenet2. tak la kenet sgt.. --'
4. tibalah maseny utk Sos Tiram + Sos Cili terjon..n Stok rebus daging td.. dush~~
5. jgn lupa pada gula + garam + perasa. ... pssst psst .. tggu lame sket.
6. Cili beso dan sekawanny silakan terjun.. taklupe juge kpd si kacang panjang dipersilakan.. hha
7. 'Biar dy rilex! da biarkan..' - mama, smpai daging td selesa dimasak.


DAH SIAP. gambo? 
anda akan dapat gmbarannya setelah mengikut arahan yang telah diberi. haha


KAKJAH.
masak??

No comments:

Post a Comment

karya kak jah